i-am-education-logo480x320-287.480x0

Website I AM Education gelanceerd

Vanaf vandaag is de website van 'I AM Education' gelanceerd. I AM Education is het nieuwe samenwerkingsverband tussen vier gerenommeerde Amsterdamse kennisinstellingen: de Universiteit van Amsterdam, de Hogeschool van Amsterdam, het Kohnstamm Instituut en Centrum voor Nascholing.

Voor professionals uit het po, vo, mbo en ho, of professionals die op een andere wijze met onderwijs en pedagogiek te maken hebben wil I AM Education de kennis en expertise van haar partnerinstellingen toegankelijk maken. De website is in het leven geroepen om als loket te dienen en inzichtelijk te maken wat haar partners te bieden hebben.

Wanneer u uw vraag, verzoek of probleem aan een contactpersoon van I AM Education voorlegt, overleggen wij wie van de partners uw vraag het beste kan beantwoorden en u verder kan begeleiden. Op die manier hoeft u niet zelf alle instellingen af te gaan en bent u ervan verzekerd dat u met de juiste personen in contact wordt gebracht. Of het nu gaat om advies, onderzoek, opleidingen, professionalisering, lezingen of een combinatie hiervan. Zodat het resultaat optimaal aansluit bij uw wensen en praktijksituatie.