EAPRIL-1

EAPRIL seminar 2017 Amsterdam: Verbinden van praktijkgericht onderzoek en onderwijs

EAPRIL seminar 2017 in Amsterdam: Verbinden van praktijkgericht onderzoek en onderwijs

Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Op donderdag 6 april 2017 organiseren de partners van IAMEducation een EAPRIL seminar in Amsterdam. Het belooft een interactieve dag vol inspiratie te worden over het verbinden van praktijkgericht onderzoek en onderwijs. EAPRIL staat voor de European Association for Practitioner Research on Improving Learning. Zie deze website: https://www.eapril.org/eapril-2017.

Het EAPRIL seminar op 6 april 2017 is een eendaagse conferentie voor onderwijsonderzoekers en voor schoolleiders en docenten die met onderzoek in school bezig zijn.

Actueel thema

Dankzij recente onderzoeken weten we meer over hoe onderzoek en onderwijs meer met elkaar verbonden kunnen worden. Zo worden academische werkplaatsen opgericht en is er kennisverspreiding mogelijk dankzij hechte partnerschappen tussen onderzoekers en docenten. Lector dr. Marco Snoek van de Hogeschool van Amsterdam is een van de keynote sprekers; hij zal ingaan op onderzoek als interventie voor schoolontwikkeling en professionalisering. Een actueel thema, dat velen aangaat in po, vo en mbo scholen.

Inloop: 9.30 uur en start om 9.45 uur.

Meldt u hier aan voor deze boeiende dag.Nog enkele plaatsen beschikbaar!

Meer informatie bij Kohnstamm-onderzoeker Wouter Schenke via wschenke@kohnstamm.uva.nl